Priporočeni izdelki
Naziv:
Količina:
Koncentracija:
Način pakiranja:
Uporaba:
 
Cena:
 
Koloidno srebro 100
 100 ml
 15 ppm
 Razpršilec
Večnamensko
koloidno-srebro-100ml
15€
 gumb-vec-100
Koloidno srebro 500
 500 ml
+ 50ml gratis
 15 ppm
 Steklena flaška
Večnamensko
koloidno-srebro-500ml
35€ --> 30€
 gumb-vec-100
Koloidno srebro v gelu
50 ml
20 ppm
Plastična flaška
Večnamensko, ni primerno za uživanje
Koloidno-srebro-gel-100
20€
gumb-vec-100
Raztopina proti kandidi
500 ml
20 ppm KS, Sodium hydrogen carbonate
Steklena flaška
Vnetju sečil, mehurja, proti kandidi...
koloidno-srebro-alkanizacija-500ml
40€
gumb-vec-100

 

Koloidno srebro in ozonirana voda

Obstajajo snovi, ki hkrati uničujejo bakterije, viruse in glivice, a jih v naših lekarnah ni, ker pač niso farmakološki izdelek.

Naše telo takrat, ko smo zdravi, brez težav nadzira število mikrobov (bakterij, virusov in glivic), ko pa zbolimo, se leti začnejo nekontrolirano razmnoževati in ogrožati naše zdravje. Proti bakterijam uporabljamo antibiotike, proti virusom cepiva, proti glivicam različne antimikotike. Vsi ti medikamenti imajo nešteto hudo negativnih učinkov, a uničujejo le eno vrsto mikrobov, včasih samo določene izpeljanke ene vrste. Obstajajo pa snovi, ki hkrati uničujejo bakterije, viruse in glivice, a jih v naših lekarnah ni, ker preprosto niso farmakološki izdelek. Kljub temu o učinkoviti in varni uporabi koloidnega srebra in ozonirane vode ni nikakršnih dvomov, niti s strani farmacevtske medicine ne.

Nezanemarljivo dejstvo je, da je po nekaterih ocenah tudi do 90 odstotkov bolezni povezanih z nekontroliranim razmnoževanjem mikrobov, ki začnejo svoj uničevalni pohod, ko naše obrambne sposobnosti upadejo. Sodobna farmacevtska medicina vodi bitko, v kateri ne more zmagati. Sposobnost mutiranja in prilagajanja mikrobov je izjemna in je ne moremo dohiteti, kaj šele predvideti. Vse več je bakterij, odpornih zoper antibiotike, vse več je virusov, ki na obstoječa cepiva ne reagirajo. Preveč antibiotikov, ne le da slabi naš organizem, temveč pospešuje razmnoževanje glivic, predvsem kandide, to pa zahteva dodatno zdravljenje. Pomembno je dejstvo, da s temi zdravili onesnažujemo zemljo, zrak, vodo, hrano in tudi naša telesa, kar vse preveč lahkotno zanemarjamo.
Današnja tehnologija omogoča, da doma sami proizvajamo dve zelo učinkoviti, naravni in varni snovi, ki učinkovito delujeta proti vsem mikrobom in ju lahko uporabljajo prav vsi ljudje, ne glede na starost ali zdravstveno stanje, pa tudi živali.
KOLOIDNO SREBRO
Obstajajo zapisi, da so pred tisočimi leti pili srebrovo vodo, ki so jo naredili tako, da so vodo nekaj dni puščali v srebrnih posodah. Koloidnost pomeni razpršenost neke snovi v drugi snovi, kjer se delci prve, veliki od enega nanometra do enega mikrometra, medsebojno ne združujejo. Najbolj znana koloidna tekočina je mleko, v katerem so razpršene majhne oljne kapljice beljakovin. KOLOIDNO SREBRO pomeni, da so v vodi razpršeni majhni delci čistega srebra, največkrat v koncentraciji 10 do 30 ppm (število delcev čistega srebra premera 0,0001 mikrona na milijon delcev vode). Najpogostejša koncentracija je 25 ppm.
Koloidno srebro je zelo učinkovita, naravna alternativa sintetičnim antibiotikom. Za razliko od sintetičnih antibiotikov KOLOIDNO SREBRO ne uničuje le bakterij, ampak tudi viruse, glivice in druge patogene organizme (parazite). KOLOIDNO SREBRO ni škodljivo za sesalce, plazilce, rastline in druga živa bitja.
Koloidno srebro uporabljamo vedno, kadar sumimo, da imamo opravka z mikroorganizmi, kadar želimo kaj razkužiti, pospešiti celjenje ran, opeklin, odrgnin, pikov insektov. Na koži bomo uspešno odstranili večino bradavic in nam bo pomagalo tudi pri herpesu. Izjemne rezultate lahko dosegamo pri prhljaju, lahko ga uporabljamo po britju ali namesto deodorantov.
KOLOIDNO SREBRO uporabljamo zunanje, tako da večkrat na dan ali po potrebi tretiramo (pokapljamo, poškropimo, pokrijemo z vato oziroma z gazo, namočeno s koloidnim srebrom) prizadeta mesta. Priporočljivo je grgranje, žvrkljanje, dajanje kapljic v nosnice, oči ali ušesa, odvisno od vrste okužbe (prehladi, angine, gripa, bronhitis, vnetje ušes, sinusov, oči, vnete dlesni ...). Voda, ki je onesnažena z mikrobi, lahko postane pitna z dodatkom dveh ali treh jedilnih žlic koloidnega srebra na vsakih 5 litrov vode. S takšno vodo operemo sadje in zelenjavo, ki bosta dalj časa ostala sveža in brez mikrobov. Ali KOLOIDNO SREBRO dobrodejno vpliva na naše zdravje le zaradi uničevanja patogenih mikroorganizmov ali tudi zaradi prisotnosti ionov srebra kot pomembnega minerala? Ali bodo poročila o koristni uporabi tudi v primeru rakavih bolezni, aidsa ipd. zadosten motiv za raziskave neprofitnih laboratorijev?
Ozonirana voda
Ozon v glavnem poznamo iz zgodb o ozonskem plašču, ozonskih luknjah ter po opozorilih o nevarnosti ozona v nižinah, najpogosteje ob obali, a ozon je lahko tudi zelo zdravilen. Je eden najmočnejših znanih oksidantov - razgrajuje praktično vse kemikalije do osnovnih, v naravi prisotnih delcev, ki se na koncu razgradijo v vodo, ogljikov dioksid, žveplo, dušik in kisik.
Ni le močan oksidant, ampak tudi izjemno močno sredstvo za dezinfekcijo - učinkovito uničuje bakterije, glivice in viruse. Ozon je eden najmočnejših sterilizatorjev na svetu. Je petkrat močnejši od klora pri uničevanju bakterij, klic in virusov. Najpogostejša raba ozona je očiščevanje pitne vode. To metodo uporablja več kot dva tisoč velikih svetovnih mest. Uporabljajo ga za dezinfekcijo in sterilizacijo v bolnišnicah, domovih za ostarele, pri razkuževanju sadja in zelenjave, za dezinfekcijo bazenov, oblačil ...
Ko je enkrat proizveden, je precej nestabilen, saj se eden od atomov hitro loči in se veže na katerokoli onesnaženo molekulo in tako nastane kisik. Ozon razpade v 30 minutah, zato ga je treba uporabiti čim hitreje po proizvodnji. Uporabimo ga v obliki ozonirane vode, ki jo popijemo takoj po ozoniranju, običajno en deciliter na dan, oziroma v obliki ozoniranega olja, ki ohrani ozon tudi do nekaj dni.
Pomanjkanje kisika v telesu, kot posledica bolezni oziroma prezakisanosti, povečuje množenje anaerobnih patogenih organizmov. Ti človeškemu organizmu škodljivi organizmi ne morejo preživeti v okolju, bogatem s kisikom. Ozon ima sposobnost prodreti skozi stene njihovih celic in jih s tem uničiti.
Ozon pa ni uporaben le za uničevanje patogenov, lahko je vir kisika za naše celice. Zaradi prezakisanosti telesa so naše celice pogosto preslabo preskrbljene s kisikom, kar privede do številnih bolezni, tudi do raka. Človeške celice ob prisotnosti kisika ustvarjajo 190-krat več energije (ATP) kot celice, ki jim kisika primanjkuje. Ozon proizvajamo z napravo, ki jo imenujemo ozonator (generator ozona). Za domačo rabo uporabljamo ozonatorje v obliki posode, v katero damo sadje oziroma zelenjavo, nalijemo vodo in vklopimo aparat, lahko pa so tudi samostojne naprave. Iz takšne naprave speljemo ozon v posodo z zelenjavo, v kopalno kad, kozarec vode ali olja. Poleg uničenja vseh mikrobov ozon skoraj v celoti razgradi pesticide in druge kemikalije. Ozoniranje je posebno koristno, če kupujemo zelenjavo in sadje neznanega porekla.
Stranski in neželeni učinki
Koloidno srebro velja za varno naravno obliko zdravstvene samopomoči. Če ga jemljemo po navodilih, ni znanih negativnih ali stranskih posledic. Edina negativna posledica pri hudo čezmernem jemanju srebrnih pripravkov je nastanek argirije (delna oziroma lokalna izguba pigmenta na koži in na nohtih), kar je estetski problem. V literaturi navajajo, da bi do argirije lahko prišlo, če bi popili več kot 500 litrov koloidnega srebra.
Ozon je nevaren le, če pride v pljuča, zato pazimo, da v času delovanja ozonatorja ne vdihavamo ozona, kar velja tudi za živali.
Doslej še niso poročali o kakšni medsebojni reakciji med zdravili in koloidnim srebrom oziroma ozonirano vodo, tako da ob uživanju katerihkoli zdravil lahko uporabljamo tudi KOLOIDNO SREBRO oziroma ozonirano vodo.
Na spletih straneh je veliko nasvetov za sestavo napravice za proizvodnjo koloidnega srebra, a vseeno priporočamo nakup pri preverjenem proizvajalcu. Cena je 150 do 250 evrov, a če nakup financira nekaj družin, bo to majhen strošek. Ozonator je uporabnejši in ga je smotrno imeti doma. Če se vam bo zdelo predrago, pomislite na številne aparate in pripomočke (toasterje, friteze, žare ipd), ki nič ne prispevajo k našemu zdravju. Ta dva pa sta lahko prava mala tovarna antibiotikov, cepiv, protiglivičnih sredstev, uničevalcev nevarnih kemikalij in še mnogo več.
Ne pričakujte, da bodo farmacevti ali zdravniki veliko vedeli o tem in da vam bodo to ponujali. Oni smejo ponuditi le tisto, kar je na lekarniških policah. Argument, da ni znanstvenih dokazov o koristnosti, je le alibi za neinformiranost. Pri resnih, akutnih vnetjih in okužbah povejte lečečemu zdravniku, če uporabljate koloidno srebro ali ozonirano vodo. Če vam bo kljub temu priporočal kakšen sintetični pripravek, ga je najbrž pametno ubogati. Še vedno velja, da je najbolje poskrbeti za učinkovito obrambo, kar pomeni veliko mineralov, vitaminov, malo sonca, malo telovadbe in veliko veselja do življenja.
Ivan Soče

Vir: http://www.koloidnosrebro.net/clanki-koloidno-srebro/72-koloidno-srebro-in-ozonirana-voda-7-dni.html

NA KRATKO - Od vprašanja do znanja

KAJ JE KOLOIDNO SREBRO?
Vprašanje:    KAJ JE KOLOIDNO SREBRO?
     
Odgovor:   Koloidno srebro je raztopina nano delcev srebra v čisti vodi, v koncentraciji od 5 do 30 ppm (število delcev čistega srebra premera 0,0001 mikrona na milijon delcev večkrat destilirane, deionizirane vode).
KJE IN ZAKAJ LAHKO UPORABLJAM KOLOIDNO SREBRO?
Vprašanje:    KJE IN ZAKAJ LAHKO UPORABLJAM KOLOIDNO SREBRO?
     
Odgovor:   Koloidno srebro je dokazano eden izmed najmočnejših naravnih baktericidov in uničuje vse vrste virusov, glivic in bakterij. Uporabljamo ga lahko tako preventivno kot kurativno, zunanje in notranje pri naslednjih boleznih:
•    vnetja sinusov, oči, ušes
•    prehlad, gripa, boleče grlo
•    odprte rane in poškodbe, opekline,  infekcije
•    akne
•    ekcemi in izpuščaji  
•    bradavice
•    ureznine
•    želodčne in črevesne težave  
Pa tudi za:
•    dezinfekcijo vode
•    zdravljenje živali
•    konzerviranje hrane
KAKO UŽIVAMO KOLOIDNO SREBRO?
Vprašanje:    KAKO UŽIVAMO KOLOIDNO SREBRO?
     
Odgovor:   Zunanja uporaba: večkrat na dan ali po potrebi prizadeta mesta pokapljamo, poškropimo, pokrijemo z vato oziroma gazo namočeno s koloidnim srebrom.
Notranja uporaba: najprej zadržimo raztopino v ustih od 1 do 3 minut, jo nato še grgramo ter pogoltnemo. Če pa so obolela prebavila, jo pogoltnemo takoj.
•    Preventivno: dnevno zaužijemo po 1 čajno žličko koloidnega srebra.
•    Ob bolezni: odmerke povečamo na 3-krat po 3 čajne žličke na dan v trajanju 14 dni oziroma do izboljšanja bolezni.
•    V primeru virusnih, bakterijskih ali glivičnih boleznih: eno žličko na vsake 2–3 ure, dokler se stanje ne popravi. Lahko ga uporabljamo za čas do dveh mesecev.
STRANSKI UČINKI, MOŽNOST ZASTRUPITVE?
Vprašanje:    STRANSKI UČINKI, MOŽNOST ZASTRUPITVE?
     
Odgovor:   Koloidno srebro je povsem varno zdravilo, ki nima negativnih stranskih učinkov, če ga jemljemo po navodilih. Zastrupitev z njim ni možna, ker ga človeški organizme odlično prenaša.
JE KOLOIDNO SREBRO NAMENJENO LE ZDRAVLJENJU ODRASLIH?
Vprašanje:    JE KOLOIDNO SREBRO NAMENJENO LE ZDRAVLJENJU ODRASLIH?
     
Odgovor:   Ne, s koloidnim srebrom lahko zdravimo tudi otroke, celo dojenčke. Poleg ljudi pa lahko s koloidnim srebrom zdravimo še živali in rastline, ki so jih napadle uničujoče bakterije in zajedavci.
ZANIMIVOSTI
Vprašanje:    ZANIMIVOSTI KOLOIDNEGA SREBRA
     
Odgovor:   Koloidno srebro je kot učinkovit naravni antibiotik bil znan že v antični Grčiji in Rimu. Med drugim so ugotovili, da srebrna posoda ohranja čisto vodo. Skozi zgodovino so premožni ljudje, ki so jedli s rebrnim priborom in iz srebrnih posod, bili bolj zdravi od revnejših (odkrušena srebrnina posod se je zmešala s hrano, ki so jo zaužili), ki so si lahko privoščili le lončeno posodo in jedilne pripomočke iz železa. Ker pa je učinek prekomerne rabe koloidnega srebra ta, da postane koža modrikaste barve, so bogati ljudje dobili ime »modrokrvni«, »modre krvi«, v primerjavi z navadnimi ljudmi rdeče krvi.

Aforizem: Tudi modra kri je pod kožo rdeča. (L. Brezavšček – Kočijaž)