Priporočeni izdelki
Naziv:
Količina:
Koncentracija:
Način pakiranja:
Uporaba:
 
Cena:
 
Koloidno srebro 100
 100 ml
 15 ppm
 Razpršilec
Večnamensko
koloidno-srebro-100ml
15€
 gumb-vec-100
Koloidno srebro 500
 500 ml
+ 50ml gratis
 15 ppm
 Steklena flaška
Večnamensko
koloidno-srebro-500ml
35€ --> 30€
 gumb-vec-100
Koloidno srebro v gelu
50 ml
20 ppm
Plastična flaška
Večnamensko, ni primerno za uživanje
Koloidno-srebro-gel-100
20€
gumb-vec-100
Raztopina proti kandidi
500 ml
20 ppm KS, Sodium hydrogen carbonate
Steklena flaška
Vnetju sečil, mehurja, proti kandidi...
koloidno-srebro-alkanizacija-500ml
40€
gumb-vec-100

 

Zgodovina koloidnega srebra

Zgodovina koloidnega srebraSrebro je močan naravni antibiotik, ki se uporablja že tisočletje, ne da bi pri njem kdaj opazili stranske učinke.

Že prababice so dale srebrni kovanec v mleko, da se poleti na verandi ni pokvarilo. Znano je, da so že stari Grki poznali njegovo medicinsko vrednost. Člani družin, ki so jedli iz srebrnih posod, so le redko obolevali in se vnetja niso pogosto pojavljala. To informacijo so uporabili kralji, vladarji, sultani in njihove družine ter člani kraljevih dvorov. Jedli so iz srebrnih krožnikov, pili iz srebrnih čaš, uporabljali srebrne posode in hrano shranjevali v srebrnih zabojih. Zato so se neznatne količine srebra, ki so se odkrušile, primešale hrani. Prva ali druga naslednja generacije je že imela od tega veliko koristi. Ljudje, ki so imeli srebrne delce v telesu, niso pogosto obolevali za nalezljivimi boleznimi.
Člani teh kraljevih družin so se imenovali »Modrokrvni«, ker je imela njihova koža modrikast odtenek zaradi akumulacije neznatnih delcev iz čistega kovinskega srebra. Običajni ljudje »rdeče krvi » pa so jedli iz lončenih posod z železnimi pripomočki in so bili zato pogosto bolni. Člani kraljevih družin pa že od rojstva niso obolevali za nalezljivimi boleznimi. V številnih člankih je omenjeno KOLOIDNO SREBRO. Eden takih člankov je bil objavljen v reviji »The Lancet« 12. decembra 1914.

 V SPLOŠNI UPORABI V AMERIKI ŽE PRED LETOM 1938

Koloidno srebro je bilo Ameriki v splošni uporabi med leti 1800 in 1938. Predpisovali so ga za številne bolezni in okužbe. Današnjih antibiotikov še ni bilo na razpolago in KOLOIDNO SREBRO so uporabljali praktično za vse. Vendar pa je bilo relativno drago, tako kot so dragi antibiotiki, ki jih danes proizvaja človek.

NA KRATKO - Od vprašanja do znanja

KAJ JE KOLOIDNO SREBRO?
Vprašanje:    KAJ JE KOLOIDNO SREBRO?
     
Odgovor:   Koloidno srebro je raztopina nano delcev srebra v čisti vodi, v koncentraciji od 5 do 30 ppm (število delcev čistega srebra premera 0,0001 mikrona na milijon delcev večkrat destilirane, deionizirane vode).
KJE IN ZAKAJ LAHKO UPORABLJAM KOLOIDNO SREBRO?
Vprašanje:    KJE IN ZAKAJ LAHKO UPORABLJAM KOLOIDNO SREBRO?
     
Odgovor:   Koloidno srebro je dokazano eden izmed najmočnejših naravnih baktericidov in uničuje vse vrste virusov, glivic in bakterij. Uporabljamo ga lahko tako preventivno kot kurativno, zunanje in notranje pri naslednjih boleznih:
•    vnetja sinusov, oči, ušes
•    prehlad, gripa, boleče grlo
•    odprte rane in poškodbe, opekline,  infekcije
•    akne
•    ekcemi in izpuščaji  
•    bradavice
•    ureznine
•    želodčne in črevesne težave  
Pa tudi za:
•    dezinfekcijo vode
•    zdravljenje živali
•    konzerviranje hrane
KAKO UŽIVAMO KOLOIDNO SREBRO?
Vprašanje:    KAKO UŽIVAMO KOLOIDNO SREBRO?
     
Odgovor:   Zunanja uporaba: večkrat na dan ali po potrebi prizadeta mesta pokapljamo, poškropimo, pokrijemo z vato oziroma gazo namočeno s koloidnim srebrom.
Notranja uporaba: najprej zadržimo raztopino v ustih od 1 do 3 minut, jo nato še grgramo ter pogoltnemo. Če pa so obolela prebavila, jo pogoltnemo takoj.
•    Preventivno: dnevno zaužijemo po 1 čajno žličko koloidnega srebra.
•    Ob bolezni: odmerke povečamo na 3-krat po 3 čajne žličke na dan v trajanju 14 dni oziroma do izboljšanja bolezni.
•    V primeru virusnih, bakterijskih ali glivičnih boleznih: eno žličko na vsake 2–3 ure, dokler se stanje ne popravi. Lahko ga uporabljamo za čas do dveh mesecev.
STRANSKI UČINKI, MOŽNOST ZASTRUPITVE?
Vprašanje:    STRANSKI UČINKI, MOŽNOST ZASTRUPITVE?
     
Odgovor:   Koloidno srebro je povsem varno zdravilo, ki nima negativnih stranskih učinkov, če ga jemljemo po navodilih. Zastrupitev z njim ni možna, ker ga človeški organizme odlično prenaša.
JE KOLOIDNO SREBRO NAMENJENO LE ZDRAVLJENJU ODRASLIH?
Vprašanje:    JE KOLOIDNO SREBRO NAMENJENO LE ZDRAVLJENJU ODRASLIH?
     
Odgovor:   Ne, s koloidnim srebrom lahko zdravimo tudi otroke, celo dojenčke. Poleg ljudi pa lahko s koloidnim srebrom zdravimo še živali in rastline, ki so jih napadle uničujoče bakterije in zajedavci.
ZANIMIVOSTI
Vprašanje:    ZANIMIVOSTI KOLOIDNEGA SREBRA
     
Odgovor:   Koloidno srebro je kot učinkovit naravni antibiotik bil znan že v antični Grčiji in Rimu. Med drugim so ugotovili, da srebrna posoda ohranja čisto vodo. Skozi zgodovino so premožni ljudje, ki so jedli s rebrnim priborom in iz srebrnih posod, bili bolj zdravi od revnejših (odkrušena srebrnina posod se je zmešala s hrano, ki so jo zaužili), ki so si lahko privoščili le lončeno posodo in jedilne pripomočke iz železa. Ker pa je učinek prekomerne rabe koloidnega srebra ta, da postane koža modrikaste barve, so bogati ljudje dobili ime »modrokrvni«, »modre krvi«, v primerjavi z navadnimi ljudmi rdeče krvi.

Aforizem: Tudi modra kri je pod kožo rdeča. (L. Brezavšček – Kočijaž)